Iklan

Monday, November 15, 2010

JOM BERKENALAN : KHAS BUAT BLOGGER BARU

Salam semua, oklah.. Mila ni masih baru kat dunia blog.. jadi nak mengambil kesempatan dengan En. Ben. Hm... sebenarnya serba salah nak buat entri nie. Bila BEN ASHAARI buat segmen camni, nnt ramai org yang kutuk dia.. kata dia ambil kesempatan ke atas blogger baru. Pendirian Mila plak.. sebenarnya blogger baru nie cuma mengambil peluang mempromosi blog diorg je.. Sama macam Mila gak.. Segmen yg BEN ASHAARI buat tu bagus sebagai platform blogger baru memperkenalkan blog masing2. Ben Ashaarilah satu-satunya blogger Otai yang amat rajin memperkenalkan blogger-blogger baru. Ini memberi inspirasi kat blogger-blogger baru untuk terus berblog. Oklah.. taknak cakap banyak.. Selamat berkenalan, semoga ikatan persahabatan bertambah erat. Sama-samalah kita promosi blog kita supaya lebih maju... :)

P/S: Blogger baru yang nak perkenalkan blog, boleh join kat SINI.

11 comments:

  1. hey mila.. :) singgah blog ni..

    btw.. tak semua orang akan suka kita.. ada je na kritik nye.. just jadi diri sendiri je la kan? :)
    usaha abang ben tu bagus sebenarnya.. :D

    ReplyDelete
  2. salam ziarah dari blog Ben..

    datang guling2 jap sambil baca entri kat sini (^_^)


    Jom guling-guling disini pula:

    Azrul Hisham -My Real Life

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan from hanizeyecandy

    http://haniz-eyecandy.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. slm kenalan dr mimiey...

    http://nasyieen.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Cik ila dh follow.
    salam perkenalan

    ReplyDelete
  6. salam kenal..
    da follow..

    follow me back ya =)

    ReplyDelete
  7. Salam kenal semua.. Mila dan ziarah balik blog kawan2 yer... MIla linkkan skali blog kawan2 kat blog Mila ni supaya senang nak gi jenguk lain kali... :)

    ReplyDelete
  8. Salam kenal drpd Pikok..
    slmt berblog ye..:D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...