Iklan

Wednesday, November 24, 2010

CERITA KREATIF : Aku nak bagi BEN ASHAARI hadiah ..

ben

Lama tak masuk contest… :) dah lama nampak contest anjuran BEN ni, tapi takde idea nak masuk.. Tup-tup hari ni ada idea plak… so layan jelah… Sapa-sapa ada idea lagi menarik bleh join kat SINI.

OK, Taknak citer panjang, Mila nak bg BEN hadiah ni:-

htc 4skins

ATAU

htc 4skinsben

Mila nak bagi hadiah tu sebab Mila ada baca, yang Ben sayang sangat ngan HTC HD2 dia tu... Gel Skin tu bagus sangat untuk protect HTC Ben tu dan untuk menceriakan lagi hari2 Ben. Yerlah.. tiap2 hari ngadap HTC tu, kalau skin dia menarik, semakin semangatlah Ben menatap HTC tu, nak-nak plak kalau letak gambar berdua ngan Pn Azila. :) Semua total = USD$14.95 + USD$3.95 Shipping (USPS) = USD$18.90 = RM60.48 *Exchange rate on 24th Nov. Oleh kerana Mila ada bussiness online sendiri, jadi duit tulah yg Mila akan guna utk beli hadiah Ben… ;)

5 comments:

  1. Tak jumpa shout box le.Mila, sy tag awk. http://scarlettj1.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Scarlett: Dah gi blog awk dah... :) TQ yer..

    ReplyDelete
  3. haha , menarik . kalau jual mst laku ni :p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...