Iklan

Thursday, November 11, 2010

Akhirnya.. tengok jugak...

Yer.. akhirnya Abah tengok jugak citer MEGAMIND tu... Actually tak hingin nak tengok citer budak2.. ahahhaa... Yerlahkan.. citer animation camtu sesuai untuk budak-budak jer... Anak Mila yg sulong sebuk nak tengok citer tu sejak ada iklan citer tu kat TV #OKTO.. ish.. Mila kata, takyahlah tengok wayang citer tu, nnt bli DVD je tengok... 
Tapi tertukar fikiran bila dia periksa dapat no 2. Eleh.. no 2 pun nak bgtau.. heheh bukan apa.. sebenarnya dah janji ngan dia, Kalau dapat No 1 confirm dapat hadiah extra special. Janji nak blikan game PS. Bukan PSP, PS yg biasa je tu... heheh kopak ler kalau nak bli PSP tu.... Jadi last week dia citer, Mula-mula cikgu kata dia dapat no satu. (Alamak... abes duit aku) tapi pastu cikgu kata eh salah-salah, Wan Ilyas dapat no 2. Sedih plak tengok dia... Selasa ritu asben terserempak ngan cikgu kelas dia kat pasar malam. Dia borak2 pastu cikgu tu kata, ha ah.. mula2 Ilyas dapat no 1. Tapi budak yg dapat no 2 tu cikgu english salah kira markah, kena tambah lagi 8 markah.. tu yang Ilyas jatuh no 2 tu.. huhuhu.. sian... lagi 8 markah je bleh dapat no 1. So, nak sedapkan hati anak... Mila kata oklah takyah bli game PS, kita g tengok wayang citer MEGAMIND je...  Jimat sket duit, dari bli PS yang beratus tu tengok wayang baru berapa puluh je Mila fikir... Lagipun hari rabu kan harga istemewa, RM7 jer hehehe. TETAPI!!! kat sini MEGAMIND tu takde plak panggung yg biasa, kena tengok 3D.. pergh... RM21 dewasa, RM15 Kanak-kanak. Aduhhhh.. dah janji... bawak jelah.. 3D pun 3Dlah... Nie first time tengok wayang 3D. Memang puas hati. Effect dia... lenkali kalau ada citer yang 3D bolehlah consider tengok 3D... (mintak-mintak Harry Potter ada 3D version). Ada preview Narnia 3D.. oh... best gak......

Eh Adik Nampak Kuninglah! Kata Idris. (first time pakai spek 3d)


Sempat lagi ambil gambar dlm panggung.. :)

3 comments:

  1. Yaaaaaa....akhirnya pergi tgk jugak. Hehe!
    Ollo?

    ReplyDelete
  2. Yer... tak mengecewakan... shooool... ahahha

    ReplyDelete
  3. tahniah...memang tak mengecewakan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...