Iklan

Friday, October 29, 2010

Kasut Kerja Abah

Wah, bergaya betul Abah pakai kasut Timberland gi kerjakan? Heheheh jangan salah sangka.. kasut Timberland ni kasut hadiah harijadi buat asben Mila. Apa kaitannya dengan Abah? Ha.. ni lah nak bg tau.. Abah setia dengan satu kasut nie. Kalau rosak atau tak boleh pakai lagi dia still akan beli kasut yang sama. Rasanya dah berpuluh gaklah dia beli kasut tu. Pernah gak Mila tanya apsal pakai kasut macam tu, tak cun.. Jawapan Abah.. murah dan selesa. Erm.. betullah tu.

Lagi satu Abah kata, org skarang nie benda yg pakai kat kaki mahal2 tp yg pakai kat kepala murah je.. Maksud Abah tu, yerlah benda pakai kat kaki berjenama sakan.. kasut Timberlandlah, Bonialah, Pololah, dan mcm2 jenama lagi... tapi yg pakai kat kepala (tempat paling atas dan mulia) kopiah RM10 jer.. tupun kadang2 tak pakai... nak tengok camna rupa kasut yg abah die hard fan sangat tu? nie kat bawah ni lah rupanya.. tak sempat nak ambil gbr betul, kidnap dr google jelah...

Mila panggil ni kasut kungfu... :)

P/S: Jadi perempuan yg pakai tudung mahal2 tu kira OK sangatlah kan... hehehe..

1 comment:

  1. hehe.. tajuk saspen.. mahal la kasut timberland tu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...