Iklan

Friday, January 7, 2011

Vote Untuk Mila..

Kawan2, nak mintak tolong… tolong vote untuk Mila… Perasan tak sticky post kat atas tu yang pasal percutian ke pulau Tioman tu? Mila join contest tu suka-suka… tapi syarat dia kena undi ler plak… jadi untuk merancakkan industri undi-mengundi nie… Mila minta tolong jasa baik kawan2 untuk vote entri Mila tu…. Yerlah, penat Mila karang surat tu.. kalau takde orang vote, kesian Milakan.. Smile with tongue out

Jadi tolonglah VOTE untuk Mila. Cara-caranya:

1) Pergi kat : http://ellismelia.blogspot.com/2011/01/jom-undi-peserta-contest-deqlis.html

2) Tolong comment: VOTE NO 20 (ni no Mila) & Mana-mana no yang kawan2 rasa ok. (Mila suka ngan ENtri no 18) kalau kawan2 nak tolong vote no 18 pun ok.  Jadi kat komen tulis: VOTE no 18 & 20 . MESTI VOTE 2 org. Kalau satu je tak dikira….

3 comments:

  1. arep buat blogwalking kat blog nih!
    seriusly blog nih chantek..sangt colourful..suka jugak header!

    sy daah follow blog nih!kalau free singgah la blog arep!n follow balik..hehe

    http://myamigosspace.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. jemput join segmen. mudah je.

    http://shaofie.blogspot.com/2011/01/segmen-blog-aku-bukan-privasi-lagi-jom.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...