Iklan

Sunday, December 26, 2010

Homemade Chocolate Truffle

Wah… meriah betul rumah Abah Mila minggu nie… Ramai betul umat… Ada 5 budak lelaki kecik kat rumah nie.. memang “meriah” betullah rumah… Habis perabut tunggang-langgang. Nasiblah Mila ni bukan jenis everything must be perfect, so tak kesah sangat kalau rumah nie berserak… yerlah bukan selalu dapat kumpul ramai-ramai macam nie…

Anak Mila suka sangat coklat, kalau nampak iklan Ferrero Rocher tu mesti dia kata: Mummy adik nak makan nie… Memandangkan Ferrero Rocher tu bleh tahan gak harga dia.. dan rumah ni ramai plak orang minggu nie… Mila cuba buat coklat truffle… nampak sikit2 macam Ferrero Rocher gak.. heheh.. Jimat dan sedap gaklah…

Hm… buat bisness jual homemade coklat ok gak kan… Smile

COFFEE CHOC TRUFFLE WITH ALMONDSIMG_2186

IMG_2196IMG_2198

 

 

 

 

 

 

 

CHOC TRUFFLE WITH COCOA POWDER

IMG_2202IMG_2204IMG_2205

2 comments:

  1. W'salam... Harga? Ni Buat utk makan2 je...Nak bli ke? ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...