Iklan

Thursday, December 2, 2010

Cream Cheese Blueberry Muffin

Tengah gila membakar plak skarang nie… Malam2 sebuk nak bakar muffin… Hari tu dah buat Kek Keju dengan Jem Strawberry, ni buat Muffin keju dengan fresh blueberry plak… Hidup zaman skarang nie senang nak dapat bahan.. tu yang macam2 nak cuba tu…
SNC00316
 SNC00314
Mila buat adunan dia banyak.. konon2 takut tak cukup… yerlah kat rumah ni ramai orang, buat sikit kang ada plak yang tak merasa. Skali buat adunan tu muffin cup plak tak cukup… Nasib baik ada loyang kecik.. masuk jelah lebihan adunan tu kat loyang.. jadi mini kek plak…
SNC00311 SNC00313

5 comments:

  1. wah sedapnya..tulislah resepi

    ReplyDelete
  2. sedapnye . tapi sy tak makan cheese . :(

    ReplyDelete
  3. akak suka blueberry.....sedapnya....resepi ada x...untung2 boleh try.....

    ReplyDelete
  4. hai visit me its nice blog

    http://www.techzar-web-developers.com/

    ReplyDelete
  5. Wida & Kak Wan Kamsiah: Err.. nanti Mila cari resepi... :)
    Si Gadis Semasa: Lah... tak suka makan ke takleh makan? ;(
    techzar: done..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...